Снимка БулфотоБританският премиер е на седмото небе от щастие. Съпругата на

...
Снимка БулфотоБританският премиер е на седмото небе от щастие. Съпругата на
Коментари Харесай

Борис Джонсън ще става татко за втори път

Снимка Булфото

Британският министър председател е на седмото небе от благополучие. Съпругата на Борис Джонсън- Кари, разгласи, че е бременна с второ дете.

Това оповестява " Дейли Стар ", представен от БГНЕС. Съпругата на английския министър председател споделя, че е претърпяла импровизиран аборт при започване на 2021 година, което я е оставило с " разрушено сърце ".

“В началото на годината претърпях импровизиран аборт, който ми разруши сърцето. Чувствам се необикновено благословена, че още веднъж съм бременна, само че се усещам и като кълбо от нерви. Проблемите с плодовитостта могат да бъдат в действителност тежки за доста хора. За мен беше същинска разтуха да приказвам с хора, които са претърпели същата загуба, тъй че се надявам, че по някакъв метод шерването на това може да помогне и на други ", изясни тя.

Двойката посрещна първото си дете, Уилфред, в края на април 2020 година Борис Джонсън е на 57 години. В самото начало на пандемията той изкара тежък Ковид.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР